Hakkımızda
SOLI Aydınlatma
+90 530 8954030
Üye Girişi Kayıt Ol   

                         

1984 yılından bu yana faaliyet gösteren Depar Şirketler Grubu bünyesinde yer alan SOLi Aydınlatma yüksek kaliteli LED aydınlatma ürünleri ve güneş enerjili aydınlatma sistemleri konusunda uzman kadrosu ile üretim ve ihracat yapmaktadır. Hızla kirlenen çevre için uygulanabilecek en verimli enerji ve aydınlatma çözümlerini bünyesinde barındıran SOLi Aydınlatma çocuklarımıza temiz, sağlıklı bir çevre ve geleceğin sağlanması için çalışmaktadır.

Her zaman en yeni ve inovatif ürünleri kalite çizgisinden ödün vermeden üretmeyi amaç edinmiş olan SOLI bir yandan yurt içinde 7 bölgeye yayılan bayi ve servis hizmetlerine gereken hassasiyeti gösterirken diğer yandan yurt dışında 4 kıtada 30’u aşkın ülkede mevcut bayi ve müşterileri ile her zaman daha iyi ve kaliteli teknolojik ürünler geliştirmeye ve bunları takip etmeye odaklanmıştır.

Ankara merkezli grup bünyesinde LED Aydınlatma, Güneş Enerjili Aydınlatma, Güneş Enerji Santralleri, Inovatif Güneş Enerjili Aydınlatma ve Akü/Batarya Güç Depolama Yönetimi konularında faaliyet gösteren 3 ayrı enerji şirketi bulunmaktadır. Yüksek kalitede ürün ve hizmet anlayışını ilke edinen firmamız Türkiye pazarı yanısıra ABD, Almanya, Fransa, Polonya, Suudi Arabistan, Irak, Suriye, Kuveyt, Katar, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Yemen, Umman,   Azerbaycan, Afganistan, Türkmenistan, Nijerya, Nijer, Gana, Sierra Leone, Sudan, Somali, Cibuti, Ruanda, Çad ve Etiyopya gibi 30’un üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.   

 

 

SOLi Solar Lityum Lamba, Soli Lighting, Soli Aydınlatma, Depar Solar, Depar tescilli markaları ve solilamba.com bir DEPAR GRUP iştirakidir.

Diğer grup web sitelerimize aşağıdan ulaşabilirsiniz.

-DEPAR SOLAR TÜRKİYE

-DEPAR AFRİKA

-SOLi AYDINLATMA

-SOLi LAMP AFRICA

-DEPAR ENERGIE GMBH -ALMANYA

- ENERJİ WEB HABER PORTALI

- AKUCUM.COM AKÜ VE DEPOLAMA ÜRÜNLERİ

- BUZDOLABI_ORG TİCARİ SİTESİ

- FRIDGERS SOGUTMA GLOBAL

- DEPAR OTOMOTİV KİMYA GRUP

- NATUREL GIDA TARIM ÜRÜNLERİ 

- NATUREL KIMYA KOZMETİK VE AMBALAJ 

- NATUREL BESİ ÇİFTLİĞİ ET TARIM ÜRÜNLERİ

 
 
Tüm Kategoriler
Fırsat Ürünleri