SOLI KABLOSUZ TESİSATSIZ SOKAK LAMBASI
SOLI Aydınlatma
+90 530 8954030
Üye Girişi Kayıt Ol   

SOLI KABLOSUZ TESİSATSIZ SOKAK LAMBASI

SOLI ürün gamına dahil olan güneş paneli, lityum batarya ve led lamba kitleri her ihtiyaca uygun güç seçenekleri ile dış mekan aydınlatmada yeni bir sayfa açıyor.

SOLI KABLOSUZ SOKAK LAMBASI

Sokak lambası ve dış mekan aydınlatmalarda geleneksel yöntemlerin çok ötesine geçerek çığır açan SOLI ailesi Solar + Lityum + Lamba serisi aydınlatma ürünleri ile kablolama, tesisat, kanal açma ve döşeme, kumlama ve diğer birçok peyzaj masrafınızı ortadan kaldırıyor.

İhtiyaç duyduğu enerjiyi dahili entegre edilmiş güneş paneli sayesinde üreten SOLI bu enerjiyi yine içerisinde bulunan lityum iyon bataryada depolamaktadır. Depolanan bu enerji hava karardığında otomatik olarak armatür üzerindeki lambanın yanmasını sağlamakta ve aydınlatma yapmaktadır.

SOLI mühendisleri tarafından geliştirilen ve patenti alınan pratik hepsi bir arada dizaynı ile SOLI entegre güneş enerjili sokak lambası hem sizi birçok kazı, tesisat ve kablolama masrafından kurtarmakta hem de yeni nesil modern bir aydınlatma elemanı olarak dış mekanlarınıza renk katmaktadır.

 

Henüz yorum eklenmemiş. Yorum eklemek için buraya tıklayınız

SOLI KABLOSUZ TESİSATSIZ SOKAK LAMBASI

*

*